Get a Life

82nd SIEC-ISBE International Conference – Ethics and Sustainability in Business järjestettiin 18-23 July 2010 Albury Wodongassa, Australiassa

Posted on: 31.08.2010

Osallistuin konferenssiin esittelemällä Get a Life –hanketta work shopissa hankkeena, joka tutkii kokonaisvaltaisen ohjauksen tarvetta opintojen ohjauksessa, uraohjauksessa, yrittäjyyteen liittyvässä ohjauksessa ja opiskelijan oman elämän suunnittelun ja työelämään siirtymisen ohjauksessa.

Konferensissa oli mahdollista tavata kansainvälisiä asiantuntijoita ja saada heiltä ajankohtaista tietoa ja näkemystä hankkeemme edistymisestä. Kaikkiaan konferenssiin osallistui asiantuntijoita 13 eri maasta. Konferenssi tarjosi viisi erilaista presentaatiota, 12 seminaaria ja kolme work shopia, joista kaksi oli suomalaista ja yksi amerikkalainen. Koska useampi tilaisuus oli samaan aikaan, osallistuminen oli mahdollista vain viiteen eri tilaisuuteen. Näillä kaikilla tilaisuuksilla oli jotain annettavaa hankkeellemme, koska konferenssin teemana oli liike-elämän etiikka ja kestävä kehitys, joiden merkitys hankkeellemme on itsestäänselvyys.

Suomi oli hyvin edustettuna konferenssissa, sillä Suomesta oli kaksi esiintyjää – molemmat work shop –tilaisuuksia. Kaikkiaan esiintyjiä oli 28 henkilöä seitsemästä eri maasta (USA, Australia, Iso-Britannia, Etelä-Korea, Ruotsi, Puola ja Suomi). Omassa work shopissamme oli paikalla yhdeksän hengen kuulijakunta. Samaan aikaan oli kolme muutakin esitystä, ja erityisesti samanaikainen amerikkalainen esitys veti amerikkalaisia kuulijoita puoleensa. Mutta oman work shopimme kuulijakunta oli laadukas.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Terveisin,

Pirjo Takanen-Körperich

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ota yhteyttä:

Leena Jokinen, projektikoordinaattori
puh. 040 707 7982
leena.jokinen(a)utu.fi

Johanna Ollila, projektipäällikkö
puh. 040 520 0222
johanna.ollila(a)utu.fi

Tulevaisuuden tutkimuskeskus
Turun yliopisto
ffrc.utu.fi

Kiinnostaako simulaation pilotointi?
Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä!
%d bloggers like this: